Buddy krijgen

Wij komen graag in contact met mensen die ervoor openstaan een buddy te ontmoeten. Iemand van dezelfde leeftijd of met dezelfde interesses, die jou ziet zoals je bent, die naar je luistert en jou in positieve zin aanmoedigt! 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Verbreed je horizon, ga samen op pad.


Misschien herken je jezelf hierin: soms twijfel je aan jezelf, omdat je geen uitweg ziet in een (financieel) moeilijke situatie. Of misschien zie je de toekomst somber in omdat je leeft in armoede? Het kan óók zijn dat je iemand kent die in uitzichtloze omstandigheden verkeert; iemand die bijvoorbeeld in financiële moeilijkheden zit en op zoek is naar een uitweg.

Of je nu een buddy wilt krijgen of je kent iemand met een hulpvraag, wij komen graag met jou in contact! Klik hier om je aan te melden (er wordt dan een formulier geopend) of neem contact op via het contactformulier om persoonlijk met iemand te spreken. Er wordt dan spoedig contact met je opgenomen.

Wil je graag iemand ontmoeten om alledaagse activiteiten mee te doen?

Heb je zin om een vertrouwelijk en
vriendschappelijk contact aan te gaan?

Sta je open voor een nieuwe ervaring en nieuwe ontmoetingen?

Als je iemand nodig hebt die je bijstaat,dan kan je BuddyLink om een buddy vragen.

Wat betekent het voor jou?

Wij geloven dat empowerment de sleutel is om een samenleving te creëren met gelijke kansen voor iedereen. De kansbiedende buddy's (vrijwilligers) die wij opleiden zijn in staat vanuit gelijkwaardigheid een vertrouwensrelatie aan te gaan met een buddy die minder kansen kreeg dan zij.

Samen gaan jullie alledaagse activiteiten doen, zoals: een wandeling maken of een kopje koffie drinken. Je zult ervaren hoe het is als iemand er simpelweg voor je is. Iemand die jou ziet zoals je bent, die zonder oordeel naar je luistert en jou te allen tijde aanmoedigt voor je best te gaan.

Wil je meer weten of je aanmelden? Klik hier (er wordt een formulier geopend):


Informatie voor maatschappelijke organisaties

Het is bewezen dat de Buddywerking een goed ondersteunend proces is voor de hulpverlening. Wij volgen het voorbeeld van de grondleggers (ArmenTekort), waar inmiddels maar liefst 940 koppels zijn empowered.

Met andere woorden: samenwerken, werkt én versterkt! Maar wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.  Dus als je iemand wilt aanmelden of een persoonlijk gesprek wilt aanvragen voor meer informatie laat dit ons dan weten middels onderstaande opties. 

BuddyLink is actief op social media, volg ons: 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?